var mat hurtig
idag har jag styckat en hel kyckling
varför köpa dyra påsar med kyckling file när man kan köpa en
hel kyckling för 16 kr och stycka på 10-15 min
räcker till 4 portioner så det blir 4 kr/port
det lönar sig i längden att vara mat hurtig
undrar jag hur mycket jag tjänat på att baka mitt eget bröd
säkert 10-20 kr per limpa
man får inte vara dum heller
tror dessutom att man mår bra av att laga mat
varför köpa dyra påsar med kyckling file när man kan köpa en
hel kyckling för 16 kr och stycka på 10-15 min
räcker till 4 portioner så det blir 4 kr/port
det lönar sig i längden att vara mat hurtig
undrar jag hur mycket jag tjänat på att baka mitt eget bröd
säkert 10-20 kr per limpa
man får inte vara dum heller
tror dessutom att man mår bra av att laga mat
Kommentarer
Postat av: Anonym
Men det är drygt att pilla bort skinnet på kycklingarna sen... dessutom, rätta mig om jag har fel, så får man väl inte ut speciellt mycket kött från en vinge eller kycklingklubba?
Brödet är däremot väldigt gott!
Trackback