Sweeney Todd

Jodå igår kl 21,00 började filmen. Eftersom att den varken visades i Falun eller Gävle så fick vi lov att åka till Borlänge. Det var jag och Sofie som med stor förväntan skulle få se Tim Burtons nya skräck musikal: Sweeney Todd.

Filmen handlar om hämnd, en barberare som för många år sedan berövades både sin fru och sin barn. Han återvänder till London för att få veta att frun tagit arsenik och dottern blivit adopterad av den elake domaren Tupin. Sweeney Todds (Johnny Depp) hämndbegär resulterar i ett antal mord och hans nyfunne vän Mrs Lovett (Helena Bonham Carter) sin lilla restaurang att gå runt med hjälp av överflödet kött.

Filmen var gripande rakt igenom och sången kändes efter en stund helt naturlig. Ljuset och ljudet kan inte beskrivas på annat sätt än att det var mästerligt använt och berikade filmens historia på ett bra sätt. 

Vi gick båda ifrån biografen med en blandad känsla av förtjusning och en konstig känsla i magen. 
image5image6





Kommentarer
Postat av: Fiffi

Alltså typ världens bästa film!! =D

Glad Påsk!

Postat av: Rebecca

vill se den filmen! Hoppas du får en underbar dag ! =)

2008-03-21 @ 16:29:47
URL: http://rebeccaasv.blogg.se
Postat av: Brajta

Och gillar man den här filmen så uppskattas säkert filmer som Corps Bride och kalle och chokladfabriken som Också är gjorda av Tim Burton med Johnny Depp i huvudrollen.
Glad påsk

2008-03-21 @ 16:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback